Komende zondag Jaarmarkt in Meerssen: meerdere afsluitingen

De Jaarmarkt in Meerssen staat weer voor de deur. Komende zondag van 10:00 uur tot 17:00 is in het centrum van Meerssen de Markt. Verschillende winkels hebben kraampjes opengesteld. Maar niet alleen winkels, ook Kunsthuis Meerssen heeft een kraampje. Zo is er een striptekenaar aanwezig die tekeningen gaat maken. Door de markt is er in het centrum flinke verkeershinder.

Afsluitingen
Door de Jaarmarkt zijn verschillende straten afgesloten. Het gaat om de Markt, Kerkstraat, Beekstraat, Kruisstraat, Gansbaan (tot aan kruispunt Herkenberg), Bunderstraat (tot aan kruispunt Monfortlaan), Stationstraat (tot aan ingang parkeergarage), Gebied tussen Stationsstraat en Markt (gravel bij Gemeentehuis), Gasthuisstraat (tot aan kruispunt Kookstraat)

Hemelvaart
Ieder jaar zijn er in Meerssen twee markten: de Bartholomeusmarkt en de Jaarmarkt. De Bartholomeusmarkt is ieder jaar op Hemelvaartsdag. De Jaarmarkt is de altijd op de eerste zondag van september.

Lees vorig bericht

Houten brug Proosdijpark krijgt opknapbeurt

Lees volgend bericht

Geslaagd KVW Rothem 2022