IVN Meerssen gaat planten bekijken in Bunde

In de vlindertuin in Bunde gaat IVN Meerssen zaterdagochtend planten determineren. Onder begeleiding van IVN-natuurgids Leo Voragen kunnen mensen kennis maken met een relatief nieuwe en makkelijk manier om te determineren, oftewel de naam te bepalen van een plant of dier. Tijdens de excursie worden ook diverse plantenapps gebruikt.

Langzaam lopen
De excursie start om zaterdag 10 september 10:00 uur op de parkeerplaats van Scouting Bunde aan de Kloosterweg 55. “Tijdens deze activiteit lopen we langzaam en niet ver, dus mensen die minder mobiel zijn kunnen ook mee gaan en genieten van deze natuurbeleving”, zo schrijft IVN.

Apps
De organisatie adviseert mensen die tijdens de excursie willen oefenen met plantenapps, om vooraf al de apps te downloaden. Bij vragen kunnen mensen contact opnemen met Leo Voragen: 045-5442300.

Lees vorig bericht

Expositie in Synagoge: drie Abrahamitische religies

Lees volgend bericht

Gemeente zoekt vrijwilliger voor Engelse les aan Oekraïense vluchtelingen