Bevrijdingsconcert bij oorlogsmonument Ulestraten

Buurtnetwerk Ulestraten houdt zaterdag 17 september een bevrijdingsconcert. Het concert wordt gehouden bij het oorlogsmonument aan de Sint Catharinastraat. Op 17 september 1944 werd Ulestraten bevrijdt. Dit jaar is het 75 jaar geleden dat het monument aan de Sint Catharinastraat werd opgericht. Sinds enkele maanden staat er een ook vlaggenmast, waar tijdens belangrijke herdenkingsdagen gevlagd kan worden.

Herdenken
Tussen 19:00 en 20:00 uur zal Koninklijke Fanfare Concordia, onder leiding van dirigent Hub Nickel musiceren bij het oorlogsmonument aan de Sint Catharinastraat. Het programma is speciaal voor deze gelegenheid samengesteld. De hele dag is er gelegenheid voor het leggen van bloemen om de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding te gedenken.
Voor de mensen die wat moeilijker ter been zijn, zijn enkele rijen stoelen beschikbaar.

Lees vorig bericht

Meer Actueel week 36-2022: problemen door prijzen, Oekraïners & fietsen

Lees volgend bericht

Uitgelicht: energiecrisis, 100 podcasts, IDO en Gerbergabode