Onthulling Jan Aarts plein Scouting Don Bosco Ulestraten

Zaterdag was voor Jan Aarts van Scouting Don Bosco Ulestraten een bijzonder moment. Aarts nam na meer dan 40 jaar afscheid van scouting. Om Aarts te eren voor al zijn werk binnen Scouting Don Bosco werd hij zaterdagavond verast met het krijgen van een eigen plein bij het scoutinggebouw. Samen met burgemeester Clermonts onthulde Aarts het straatnaambord dat de naam geeft aan het plein. Sinds 1978 is Aarts actief geweest binnen scouting. Hij was in die jaren zowel bestuurslid als leider binnen scouting. Aarts ontving al eerder hiervoor een Koninklijke Onderscheiding. De onthulling vond plaats tijdens de opening voor stafleden van het nieuwe seizoen van Scouting Don Bosco.

Onthulling Jan Aarts plein Scouting Don Bosco Ulestraten

Lees vorig bericht

Meerssen lid van samenwerkingsverband kleine gemeenten K80

Lees volgend bericht

Meer Actueel week 36-2022: problemen door prijzen, Oekraïners & fietsen