Jehovah’s Getuigen gaan na twee jaar weer langs de deuren

Jehovah’s Getuigen gaan na twee jaar weer langs de deuren in Meerssen. Toen in 2020 de coronapandemie uitbrak, werd wereldwijd besloten dat Jehovah’s Getuigen niet meer langs de deuren gingen om het woord van God te verkondigen. Nu gaan ze dat wel weer doen. Yannick van der Maale is daar één van.

Voorbeeld
“We zijn christenen en we doen ons best om het voorbeeld van Jezus na te volgen en datgene wat er in de bijbel staat”, legt Yannick uit. “We vinden het belangrijk om Jehova God te aanbidden. Jehova is de naam van God zoals die in de bijbel voorkomt.”

Ervaringen
Tijdens het langs de deuren gaan, komen Yannick en de andere Jehovah’s Getuigen vaak mensen tegen die geen interesse hebben. “We verwachten ook niet dat iedereen er heel positief op reageert”, vertelt hij. “We concentreren ons dan ook op de positieve ervaringen.”

Gelukkig
In september hebben de Jehovah’s Getuigen een speciale actie waarin ze een interactieve Bijbelcursus aanbieden. ‘Voor eeuwig gelukkig’ heet de cursus. Daarin staat beschreven hoe je aan de hand van de bijbel gelukkig kan worden. “Dat laat heel mooi zien dat we er echt in geloven dat de bijbel ons kan helpen”, zegt Yannick. “Ik ben echt gelukkig.”

Lees vorig bericht

Sfeervol Meerssen Run en Unicef jeugdloop

Lees volgend bericht

Paddenstoelen determineren omgeving Camping ‘t Geuldal