Informatieavond Multifunctioneel Centrum Bunde sint Agnes kerk

De stichting MFC Bunde organiseerde woensdag een informatieavond over de toekomstige bestemming van de Sint Agneskerk als multifunctioneel centrum, met de Mariakapel als ruimte voor kerkdiensten. Voor de pauze gaven pastoor Paul Horsch, voorzitter Leo Direks van de stichting MFC Bunde, wethouder Inge Smeets van de gemeente Meerssen, architect Rosanne Janssen en projectleider Wim Dupont een toelichtingen over de actuele stand van zaken. Na de pauze hebben de bezoekers van de infoavond vragen gesteld en opmerkingen geplaatst.

Informatieavond Multifunctioneel Centrum Bunde st Agnes kerk

Lees vorig bericht

Dit moet je weten over de raadsvergadering: padelbanen, papierfabriek en nieuw gebouw

Lees volgend bericht

Kijk terug naar Uitgelicht en raadsvergadering over: padelbanen, papierfabriek en nieuw gebouw