Informatieavond eerste Bewonersplatform Water-Stop-Nu

Het eerste Bewonersplatform van Water-Stop-Nu houdt op woensdag 5 oktober in De Stip in Meerssen om 19:00 uur een informatieavond. Deze avond is toegankelijk voor alle bewoners en alle bedrijven uit Geulle, Brommelen, Bunde, Meerssenhoven en Broekhoven, alsmede de deskundigen die Water-Stop.NU ondersteunen en adviseren.

Gastspreker
De aanwezigen worden die avond geïnformeerd over de vorderingen van de stichting en stellen de diverse werkgroepen voor. Ook is er een gastspreker uitgenodigd. Ook  is er voldoende ruimte voor vragen en suggesties. Water-Stop-Nu beëindigd hun bericht met “ Samen gaan we ervoor!”

Lees vorig bericht

Uitgelicht nabeschouwing raadsvergadering: Energiecrisis, padel & Meerssen papier

Lees volgend bericht

A2 dicht na ongeluk in Ulestraten