Jeugdtheater Uitbundig speelt The Circle of Life

De nieuwste voorstelling van Jeugdtheater Uitbundig vindt plaats op 15 en 16 oktober in de Stip in Meerssen. The Circle Of Life vertelt het spannende verhaal van Simba en zijn vriendjes, maar leert ook dat je niet iedereen zomaar kunt vertrouwen. Er ligt altijd wel een foute oom op de loer die jou liever kwijt is. Met mooie decors, afwisselende belichting, leuke muziek en mooie dansjes nemen de jonge toneelspelers de bezoekers mee tijdens de voorstelling.

Nog kaarten voor zaterdagmiddag
De uitvoeringen op de zaterdagavond en zondagmiddag zijn al (zo goed als) uitverkocht, maar voor de zaterdagmiddag zijn nog kaarten beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar bij Postkantoor Bunde, de Boekanier in Meerssen of online via peggy.soudant@gmail.com.

Lees vorig bericht

Gemeente zit in de maag met hondenvoerfabriek

Lees volgend bericht

Fonds van 1 miljoen euro voor projecten hoogwaterveiligheid Geul- en Gulpdal