Tweetal berooft man van horloge bij station

De politie heeft beelden gedeeld van een straatroof bij het station in Meerssen. In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 augustus werd een 48-jarige man van zijn horloge beroofd. Twee mannen – waarvan de politie beelden heeft verspreid – werken in de omgeving van het station de man tegen de grond en beroven het slachtoffer van zijn horloge. De politie roept getuigen op zich te melden.

Station
Het slachtoffer stapte in Valkenburg in dezelfde trein als het tweetal. Als de man met het horloge in Meerssen uitstapt wordt hij gevolgd door de daders. Het slachtoffer loopt over de Proost de Beaufortstraat in de richting van de Maastrichterweg. Daar berooft het tweetal de man van het horloge. Vervolgens keren ze terug richting het station en nemen daar de trein richting Maastricht. Daar zijn de twee mannen duidelijk op beeld te zien.

Lees vorig bericht

Collecteweek Brandwonden Stichting: geef om een littekenvrije toekomst

Lees volgend bericht

Teleurstelling na einde Stella Maris Cabaret: ‘Je kreeg er een extra familie bij’