Informatiemiddag Seniorenvereniging Bunde

De seniorenvereniging Bunde organiseert op woensdagmiddag 19 oktober een informatiemiddag. Dit keer zal het gaan over het feit dat iedereen een keer dood zal gaan. “Geen fijn of makkelijk onderwerp, maar wel goed om voorbereid te zijn,” vervolgt de seniorenvereniging in hun bericht. De aanwezigen krijgen hierover informatie door Cindy Cremers van uitvaartorganisatie Pegasus uit Meerssen. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Uitreiking cheque
De informatiemiddag begint om 14.00 uur in zaal De Vos en tegen 15.30 uur krijgen de aanwezigen koffie met cake aangeboden. Aanmelden kan via tel.043-3645599. Rond 16.00 uur wordt een cheque door Regiobank Bunde, bestemd voor het dansproject “Bunde laat senioren weer dansen” uitgereikt.

Lees vorig bericht

Teleurstelling na einde Stella Maris Cabaret: ‘Je kreeg er een extra familie bij’

Lees volgend bericht

Het succes van de band ‘Bieske’ komt mede uit Bunde