Halloweentocht in Ulestraten

Na het succes van het afgelopen jaar heeft scouting Ulestraten besloten om ook dit jaar weer een Halloweentocht en een Halloweendisco na de tocht te organiseren. De tocht is op zaterdag 29 oktober. Gestart wordt om 17:30 uur bij de Notenbalk. De tocht zal korter zijn dan afgelopen jaar.

Disco en kampvuur
Na afloop van de tocht zal er bij het scoutinggebouw een Halloweendisco en kampvuur plaatsvinden. Ook zal er tegen een kleine vergoeding gezorgd worden voor een warme versnapering. De tocht is bestemd voor kinderen vanaf de leeftijd 4 jaar tot de leeftijd dat ze het zelf nog leuk vinden. Kinderen onder de 4 jaar zijn vanaf 17.30 uur van harte welkom bij het scoutinggebouw. Scouting laat verder weten dat: “ze niet verantwoordelijk zijn voor alleen lopende kinderen. Het is raadzaam om de kinderen t/m 11 jaar onder begeleiding te laten lopen”.

Inschrijven tot uiterlijk 12 oktober
Scouting roept kinderen op om mee te doen: “Heb je zin om deze tocht te gaan lopen geef je dan snel op via het inschrijfformulier van de scouting”. Het formulier is te vinden via www.scoutingulestraten.nl.

Lees vorig bericht

‘Masterplan’ centrum Meerssen krijgt een update: drie grote projecten

Lees volgend bericht

Water-Stop-Nu “positief en kritisch draagvlak” tijdens bewonersplatformbijeenkomst