Kunstproject Ave Maria van start

Vanaf vandaag 10 oktober starten de bewoners van zorgcentrum Ave Maria in Geulle met het kunstproject ‘Join the Party’. Gekleurde ballonnen worden beschreven met persoonlijke boodschappen en verzameld in een transparante box. Wanneer de box gevuld is, verwerkt kunstenaar Jonathan Wanders de ballonnen tot een prachtig en kleurrijk wandkunstobject.

Medio december
Het kunstwerk is vanaf medio december te zien in de centrale hal van het zorgcentrum. Het nodigt bewoners en bezoekers uit om actuele thema’s zoals vrijheid, verdeeldheid, diversiteit, solidariteit en inclusiviteit te bespreken.

Bewoners dol op kunst
Uit ervaring is gebleken dat de bewoners van Ave Maria dol zijn op kunst. Ze vinden kunst niet alleen mooi, maar ze maken het ook graag zelf. Onderdeel worden van dit kunstproject draagt bij aan hun welbevinden, levensplezier en zelfvertrouwen.

Lees vorig bericht

Start OldStart tennis met tennislegende Tom Okker

Lees volgend bericht

Renovatie basiliek van Meerssen start maandag