Man aangehouden na roof horloge

De politie heeft een man aangehouden voor de straatroof op het station in Meerssen. Een 29-jarige man zonder woon- of verblijfplaats is dinsdagochtend in Stein opgepakt. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte.

Beroving in augustus
In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 augustus werd een 48-jarige man beroofd van zijn horloge in de buurt van het station. Twee mannen volgden het slachtoffer in Valkenburg, waar hij in de trein stapte. In Meerssen stapte de man met het horloge uit en werkte het tweetal de man op de Proost de Beauforstraat tegen de grond. De daders gingen er vandoor met het horloge.

Camera’s
Na de beroving gingen de twee met de trein naar Maastricht. Daar zijn ze door bewakingscamera’s gefilmd. Een week geleden deelde de politie de beelden van de roof.

Lees vorig bericht

Open dag Buurtzorg Meerssen in Bunde

Lees volgend bericht

Tweede aanhouding na straatroof horloge