Tweede aanhouding na straatroof horloge

De politie heeft dinsdagavond ook de tweede verdachte opgepakt in het onderzoek naar een straatroof bij het station in Meerssen. In Elsloo is een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats opgepakt. Dinsdagochtend werd al in Stein een 29-jarige man opgepakt. Ook hij had geen vaste woon- of verblijfplaats.

Beroving in augustus
In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 augustus werd een 48-jarige man beroofd van zijn horloge in de buurt van het station. Twee mannen volgden het slachtoffer in Valkenburg, waar hij in de trein stapte. In Meerssen stapte de man met het horloge uit en werkte het tweetal de man op de Proost de Beauforstraat tegen de grond. De daders gingen er vandoor met het horloge.

Camera’s
Na de beroving gingen de twee met de trein naar Maastricht. Daar zijn ze door bewakingscamera’s gefilmd. Een week geleden deelde de politie de beelden van de roof.

Lees vorig bericht

Man aangehouden na roof horloge

Lees volgend bericht

Ôs Dörp: speeltuin Sint Joseph