1200 bezoekers tijdens open dag Stella Maris College

Leerlingen van groep 7 en 8 van verschillende basisscholen en hun ouders hebben zaterdag de open dag van het Stella Maris College bezocht. De open dag heeft 1200 bezoekers getrokken. Vooraf hadden zich 400 leerlingen aangemeld om een kijkje te komen nemen.

Podcast en gastlessen
De toekomstige leerlingen hebben onder andere kennis gemaakt met het maken van een podcast. Daarvoor was deze open dag de aftrap. Ook zijn er diverse gastlessen gegeven.

Directeur Stella Maris College vertrekt
De huidige directeur van het Stella Maris College John Hausmans heeft eerder al laten weten te vertrekken bij de school. In het praatprogramma Uitgelicht spreekt hij over “twee hectische jaren”. De onderwijsinspectie concludeerde namelijk in 2020 dat de kwaliteit van het onderwijs niet goed was. Na de komst van Hausmans heeft de inspectie in september 2021 geconstateerd dat de kwaliteit weer ruimschoots op orde is.

Bekijk hier de hele uitzending van Uitgelicht.

Lees vorig bericht

Na twee jaar uitstel jubileumconcert Rothem’s Harmonie

Lees volgend bericht

Subsidiepot afkoppelen regenwater leeg