Na twee jaar uitstel jubileumconcert Rothem’s Harmonie

Rothem’s Harmonie kan eindelijk haar jubileumconcert houden. De harmonie bestond in 2020 honderd jaar. Door de corona kon het honderd jarig jubileum niet gevierd worden. Nu twee jaar later kan dit wel. Het concert is op zaterdag 26 november in het Stella Maris College in Meerssen.

Muziek door de jaren heen
Het thema van het concert is: muziek door de jaren heen. Naast de harmonie wordt het concert mede opgeluisterd door het Meerssens Mannenkoor en schutterij sint Remigius. De zaal binnen het Stella Maris College is open vanaf 19:00 uur en het concert begint om 19:30 uur. Meer informatie is te vinden op www.rothems-harmonie.nl .

Lees vorig bericht

Halloweentocht met de Ketel als startpunt

Lees volgend bericht

1200 bezoekers tijdens open dag Stella Maris College