Hanneke Scheffers ‘Soirée de chansons mémorable(s)’

Hanneke Scheffers brengt zaterdag 19 november haar programma ‘Soirée de chansons mémorable(s)’ in het Leopoldskerkje in Meerssen. Een week eerder is Scheffers te zien en te horen in het Pesthuys Podium in Maastricht.

Franse klanken
‘Soirée de chansons mémorable(s)’ is een avond gevuld met de mooiste Franse klanken, bekende melodieën van artiesten als Edith Piaf, Jacques Brel, Charles Trenet en allerlei muzikale surprises. Voor het publiek is er ook een rol weggelegd. “Samen maken we er een mémorable avond van!” laat Hanneke Scheffers weten. De avond begint op 19 november om 20:00 uur en meer informatie is te vinden op:
https://www.h-anneke.nl/ .

Lees vorig bericht

Waterschaderegeling voor ondernemers van start

Lees volgend bericht

Eerste reacties positief over proef met kroonringen