Voorlezen en vlaai voor senioren in de bibliotheek

Op maandag 31 oktober verzorgt de bibliotheek Meerssen weer een voorleesmoment voor senioren. Het voorlezen van een mooi verhaal geeft ontspanning en is vaak een aanleiding om met elkaar te praten of herinneringen op te halen.

Aanmelden verplicht
“Voel je van harte welkom om aan te schuiven in ons leescafé, wij zorgen voor koffie en vlaai! Vergeet je niet aan te melden via 043-3642411 of via  info@bibliotheekmeerssen.nl want vol is vol,“ laat de bibliotheek weten. Het voorlezen is op maandag 31 oktober van 14:30 uur tot16:00 uur in de bibliotheek. De entree is gratis en ook niet-leden zijn welkom.

Lees vorig bericht

Provincie waarschuwt gemeente, maar zet Meerssen niet onder extra toezicht

Lees volgend bericht

Derde plaats Speeltuin Sint Joseph Meerssen