Veiling in de strijd tegen hersenletsel

Hersenletsels ontstaan meestal ten gevolge van een ongeluk op onder andere het werk en in het verkeer. Marcel Aries, neuroloog-intensivist en woonachtig in Meerssen is het boegbeeld van de strijd hier tegen. Hij streeft naar een helmplicht op de fiets en organiseert een ludieke veiling.

Veiling
Hij organiseert een aparte veiling met interessante kunst met werk van onder meer Wil van der Laan, Desirée, Tonnaer, Corneille, Hans Truijen, Nic Jonk en anderen maar ook met tickets voor Rowwen Hèze, een kunstwandeling met Camille Oostwegel en een driegangendiner met burgemeester Clermonts. Voor elke beurs is de mogelijkheid om mee te bieden, Servé Hermans, artistiek directeur van Toneelgroep Maastricht en Jacques Giesen zijn veilingmeesters die er een gezellige avond van willen maken.

De veiling is op 12 november in de Tiendschuur van Kasteel Vliek in Ulestraten en gaat om 19.00 uur van start.

Lees vorig bericht

Strategische samenwerking Schiphol en Maastricht Aachen Airport

Lees volgend bericht

Meer Actueel week 42-2022: Uitdaging voor verenigingen, JOGG en nieuwe vaandel