Donderdag kans op 24 graden

Het KNMI waarschuwt in Limburg voor pittige regen- en onweersbuien en heeft hierom code geel afgekondigd. Zondagavond trekken van het zuidwesten uit enkele regen- en onweersbuien over het land. Hierbij kunnen plaatselijk hagel en zware windstoten voorkomen tot rond 75 kilometer per uur. Code geel geldt in Limburg tussen 21:00 en 23:00 uur.

Waarschuwing
De gemeente waarschuwt: “Houd het weer goed in de gaten en neem waar nodig voorzorgsmaatregelen.” Rijkswaterstaat doet eveneens een waarschuwing, gericht op mensen die zondagavond de weg op gaan. “Wees extra alert en pas je rijstijl aan de omstandigheden aan”, roept Rijkswaterstaat op.

Herfstvakantie
De herfstvakantie staat in het teken van hoge temperaturen voor de tijd van het jaar. De middagtemperatuur ligt de hele week rond de 19 graden. Donderdag kunnen er zelfs temperaturen van 24 graden gehaald worden. De normale temperaturen voor eind oktober liggen rond de 13 graden.

Lees vorig bericht

Afscheid zuster Myriam ha Mashiach

Lees volgend bericht

Verenigingen Bunde hebben geen gebouw meer: ‘Flink zorgpunt’