Modderwandeltocht met kinderen

IVN Meerssen organiseert op zaterdag 29 oktober weer een modderwandeling voor kinderen. “Het regent, het zegent: bospaden worden glad. We trekken onze laarzen aan en stampen in het nat! Wie gaat er mee om te ontdekken of het modderpad nog genoeg ‘PRATSJ’ heeft?  Jullie trekken laarzen en oude kleren aan. Vragen vader/moeder of opa/oma om mee te gaan. En neem allemaal een spiegeltje, loepje en een flesje water mee.” Als kinderen een gsm meenemen, download thuis al de app Obsidentify.

Voor leden en niet leden
Ieder kind is op 29 oktober welkom en hoeft geen IVN-lid te zijn. Aanmelden is niet nodig. De gidsen staan klaar op Parkeerplaats Uitspanning De Nachtegaal, Meerssen. Vertrek is om 10:00 uur. De kinderen zijn terug rond 12:30 uur. Volwassenen ter begeleiding zijn beslist noodzakelijk. Inlichtingen over de activiteit zijn te verkrijgen via Riekie Notten 043-3645416, na 19:00 uur.

Lees vorig bericht

KNMI geeft opnieuw code geel af voor maandagavond

Lees volgend bericht

Nieuwe woningen Sint Catharinastraat Ulestraten stap dichterbij