Expositie Patrick Rijs en Rob Courtens

In het Kunsthuis Artistiek Meerssen is op zaterdag 22 oktober een nieuwe expositie van start gegaan. Dit keer exposeren Patrick Rijs (schilderijen en litho’s) en Rob Courtens (bronzen en keramische beelden). Deze expositie loopt tot en met zondag 4 december.

‘Tussen figuratief en abstract’
De titel van de expositie is “Tussen figuratief en abstract ”. Beide beeldende kunstenaars hebben deze ontwikkeling doorgemaakt. In het begin van hun artistieke loopbaan maakten zij vooral figuratieve kunstwerken, maar al snel gingen zij steeds meer over naar abstract werk. De laatste jaren voelen zij echter weer de behoefte om meer figuratief te werk te gaan.

Openingstijden
Belangstellenden kunnen de expositie bezoeken in het Kunsthuis, Beekstraat 24, Meerssen. Het Kunsthuis is elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Lees vorig bericht

Gemeente: ‘Geen geschikte locatie crisisnoodopvang asielzoekers’

Lees volgend bericht

Rookwolken door brand in Lanaken: vuur onder controle