Bibliotheek ‘dansworkshops voor verschillende leeftijdsgroepen’

In november biedt de bibliotheek samen met dansschool Moving Motions Manouk gratis dansworkshops aan voor kinderen en jongeren in verschillende leeftijdsgroepen. Tijdens de dansworkshop komen er twee dansstijlen aan bod, namelijk hiphop en modern.

Drie zaterdagen
Van iedere stijl leren de deelnemers een korte dans op de leukste popmuziek van dit moment. De dansworkshops zijn op de zaterdagen 12 november (groep 7 en 8), 19 november (groep 5 en 6), 26 november (12+jr) van 10.30-11.30u. Verzamelen in de bibliotheek. Aanmelden voor de gratis dansworkshops via www.bibliotheekmeerssen.nl. Iedereen is welkom.

Bron foto: Bibliotheek Meerssen

Lees vorig bericht

Allerzielentijd kerkhof Meerssen

Lees volgend bericht

Boomplantdag Herdenkingsbos Meerssen uitgesteld