Sprookjesmiddag ‘De gelaarsde kat’

De molenaarszoon leest op woensdagmiddag 9 november, in bibliotheek Meerssen, het sprookje ‘De gelaarsde kat’ voor. Daarna oefent de gelaarsde kat samen met de kinderen sinterklaasliedjes én een dans. Want de gelaarsde kat is goede vriendjes met de Pieten: ze houden allemaal van een mooie hoed of baret met een veer erop.

Aanmelden verplicht
“Zet jij ook je pietenmuts of een hoed op? Laarzen eronder en een cape om maken het af. Verkleden mag, moet niet: het is natuurlijk wel extra feestelijk,” vraagt de bibliotheek. Het sprookje wordt voorgelezen op woensdag 9 november om 15:00 uur in de bibliotheek en is voor kids van groep 1 tot en met 4. Aanmelden verplicht via www.bibliotheekmeerssen.nl.

Bron foto: Bibliotheek Meerssen

Lees vorig bericht

Viering 5 jaar Buurtbus Geulle

Lees volgend bericht

Nieuwe wandelmaatjes gezocht