Mandarijnenactie M.I.C. Handbal

Handbalvereniging M.I.C. zal in de maand november weer haar jaarlijkse mandarijnenactie organiseren. Dat betekent dat onze leden via inschrijflijsten zoveel mogelijk zakjes mandarijnen aan de man/vrouw proberen te brengen en deze op maandag 28 of dinsdag 29 november bij iedereen afleveren. 

Vitamines
Mandarijnen zijn gezond en bevatten veel vitamines en mineralen zodat uw gezondheid er wel bij vaart. Bewaar ze buiten de koelkast op een koele donkere plaats. Dan zijn ze tot ongeveer 10 dagen houdbaar.

Wat kunt u met mandarijnen?
Gewoon uit de hand eten, in kwark met rozijnen en nootjes, op taart en gebak, in pudding of zoete likeur, in salades, vlaflip of yoghurt, uitgeperst verwerken in longdrinks en cocktails, partjes dompelen in gesmolten chocolade en nog veel meer. Meer informatie over de mandarijnenactie van M.I.C. en de kosten is te vinden op https://www.hvmic.nl/nieuws/ .

Lees vorig bericht

Mei-den naast de basiliek weer omgezaagd

Lees volgend bericht

IVN Ulestraten lezing Rijke Roomsche leven Ulestraten