Vrijwilligers VoorleesExpress gevraagd

De bibliotheek is op zoek naar vrijwilligers die willen voorlezen. “Houd jij van voorlezen en vind je het leuk om samen met kinderen en hun ouders met taal bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de VoorleesExpress in de gemeente Meerssen zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met een kind én de ouders aan de slag gaan met taal.”

Taalachterstand
De VoorleesExpress zorgt ervoor dat kinderen met een taalachterstand extra aandacht krijgen. Een half jaar lang komt een vrijwilliger bij hen thuis om bezig te zijn met taal. De vrijwilliger leest voor, speelt taalspelletjes en verkent samen met het gezin onze bibliotheek. De vrijwilliger helpt de ouders om taal en leesplezier een vaste plek te geven in het gezin. Wil jij als vrijwilliger van de VoorleesExpress het verschil maken voor een kind in jouw omgeving? Aanmelden en meer informatie vind je op www.voorleesexpress.nl/locatie/meerssen.

Lees vorig bericht

Zorgen bij politiek over bouwplannen Gasthuisplantsoen

Lees volgend bericht

Sloop muurrestanten oude Gerberga mavo