Mosselmiddag Seniorenvereniging Bunde

De volgende activiteit van Seniorenvereniging Bunde  is op woensdag 16 november Zij organiseren dan hun jaarlijkse mosselmiddag. Leden die geen liefhebber van mosselen zijn kunnen kiezen voor zuurvlees. Beide gerechten worden aangevuld met frieten. Namens de vereniging wordt koffie aangeboden bij binnenkomst. Tevens worden nog 2 consumptiebonnen verstrekt. De eigen bijdrage voor dit alles is aan de leden per brief medegedeeld.

Niet leden ook welkom
Ook niet leden zijn welkom. Zij betalen voor hetzelfde pakket een hogere eigen bijdrage. Zij kunnen zich aanmelden via 06-10576439. De te betalen bijdrage wordt dan medegedeeld. Mensen die hiervan gebruik willen maken dienen voor 13 november het geldende bedrag over te maken op rekening NL920777982900 ten name van Seniorenvereniging Bunde.

Voorafgaand korte ledenvergadering
Voorafgaand aan het etentje is er een korte ledenvergadering met de agenda:
Benoeming Paul de Vos tot bestuurslid van de Seniorenvereniging.
Verhoging van de contributie in verband met de absurd gestegen prijzen van €15 tot €25 per jaar ingaande januari 2023. “Willen wij dezelfde kwaliteit van onze activiteiten handhaven dan is hieraan niet te ontkomen. Vervelend maar het is helaas niet anders,“ aldus de Seniorenvereniging. Aanvang van de middag is 15:00 uur.

Lees vorig bericht

Raad vraagt Limburgs Parlement om aandacht voor vlieghinder

Lees volgend bericht

Padelbanen bij TC Volharding in Meerssen