Padelbanen bij TC Volharding in Meerssen

Tennisclub Volharding in Meerssen laat weten dat “per januari 2023 twee gloednieuwe padelbanen schitteren op de club.” Padel is een snelst groeiende sport in Nederland. Steeds meer mensen willen kennismaken met padel of zoeken een club. TC Volharding is druk met de voorbereidingen zodat iedereen vanaf januari vrijblijvend kennis kan maken met padel of tennis in Meerssen.

Booming
TC Volharding vervolgt hun bericht: “Padel en tennis zijn booming en dat snappen wij maar al te goed. Waar het aantal tennisleden het afgelopen jaar met 6% steeg, verdubbelt het aantal padellers jaarlijks. Padel is een nieuwe dynamische sport die je blijft verrassen. Geen wonder dat het de snelst groeiende sport van Nederland is.”

Laagdrempelige kennismaking
“De komende tijd zal er meer bekend worden over de mogelijkheden om kennis te maken met padel,” laat TC Volharding verder weten. Het gaat dan over startersclinics, de officiële opening, of een open dag. Op deze manier kunnen potentiële padellers en tennissers op een laagdrempelige manier kennis maken met de sport en de vereniging. Mensen die interesse hebben of lid willen worden kunnen een mail sturen naar ledenadmin@tcvolharding.nl of bellen met 06-54975038.

Lees vorig bericht

Mosselmiddag Seniorenvereniging Bunde

Lees volgend bericht

Wethouder: ‘Belemmering bouwplannen door stikstofuitspraak lijkt mee te vallen’