Zondagochtendconcert Harmonie St Caecilia

Op zondagochtend 20 november heet Harmonie St. Caecilia Geulle iedereen om 11:00 uur weer hartelijk welkom voor een zondagochtendconcert in Cultureel Centrum de Harmoniezaal.

Toegankelijke muzikale muziekuitvoering
Buiten novemberfris, een bries en een beetje miezerig. Binnen warm, de geur van verse koffie en thee, ontspannenheid en een gevarieerde toegankelijke muzikale uitvoering door het Harmonieorkest onder leiding van Victor Vaessen. Het concert vindt plaats in Cultureel Centrum De Harmoniezaal, Hulsterstraat 77 in Geulle. De entree is een vrije gave, dus in deze tijden geen drempel om deze ochtend niet alvast in uw agenda te reserveren.

Lees vorig bericht

Wethouder: ‘Belemmering bouwplannen door stikstofuitspraak lijkt mee te vallen’

Lees volgend bericht

NU LIVE: Gemeenteraad debatteert over begroting