Gelukslezing ‘Happy in 100 dagen’ door Josje Smeets

Vrijdagavond 25 november zal gelukspsycholoog Josje Smeets ons een kijkje geven in de wereld van de positieve psychologie. Ze vertelt kort over haar carrière, maar legt vooral nadruk op het geven van een gelukslezing. Op inspirerende en motiverende wijze zal Josje ons uitleggen hoe we meer geluk kunnen bereiken in ons leven, werk of studie.

Geluksgevoel
Ze geeft informatie over ons brein (op welke knopjes kun je drukken om een geluksgevoel te ervaren) en daagt het publiek uit om een aantal geluksbevorderaars gelijk toe te passen in de praktijk. Natuurlijk legt ze ook de link naar haar boek ‘Happy in 100 dagen’. Indien gewenst kan haar boek na de lezing worden aangeschaft. De lezing is op vrijdag 25 november om 20:00 uur in de Synagoge Meerssen. Meer informatie over de entree voor leden en niet leden is te vinden op www.bibliotheekmeerssen.nl. Aanmelden verplicht.

Bron foto: Bibliotheek Meerssen

Lees vorig bericht

Gemeenteraad stemt in met begroting na discussie over ozb

Lees volgend bericht

Meerssense vlag gaat wapperen bij gemeentehuis