‘Man aangehouden voor overval Van Bommel, tracker onder Porsche gevonden’

Archieffoto

De Belgische politie heeft een 25-jarige man uit Kapellen opgepakt voor een poging tot overval op Mark van Bommel uit Meerssen. Dat schrijft VRT Nieuws. Van Bommel – trainer voor Royal Antwerp FC werd eind oktober opgewacht door een gewapende man die zijn auto wilde stelen.

Tracker
Volgens VRT Nieuws is de politie de man op het spoor gekomen dankzij camerabeelden en een tracker die onder de wagen van Van Bommel was geplakt.

Porsche
De overval gebeurde in de parkeergarage onder de woning van Van Bommel. Hij werd opgewacht door een gewapende man met zaklamp. De overvaller wilde zijn Porsche Panamera meenemen. Van Bommel reed achteruit de garage uit.

Lees vorig bericht

TPC Bunde zoekt 7 en 8 jarige die willen leren padellen

Lees volgend bericht

Jubileum prins wordt uitgeroepen