Twee nieuwe carnavalsschlagers gekozen

Zaterdagavond vond zowel in café de Notenbalk in Ulestraten en in café de Keizer in Meerssen een vastelaovesleedsjesconcours plaats. In Ulestraten wist CV d’n Import de eerste plaats te behalen en in Meerssen was dat Ich en de jonges.

Ulestraotens Leedsjes Konkour
In de Notenbalk opende CV de Kuutebieters het carnavalsseizoen. Gedurende de avond waren optredens van oud ULK winnaars en werd René Eyssen als nieuw lid van de raad van 11 geïnstalleerd. Later op de avond, pakte CV d’n Import voor een volle zaal het podium en presenteerden de nieuwe Ulestraotse carnavalsschlager 2023. De titel van de nieuwe schlager is “De Powerpolonaise.”

Meersjens Vastelaovesleedsjes Konkour
In de Keizer in Meerssen streden acht nummers voor de nieuwe carnavalschlager. Als nummer een kwamen Ich en de jonges op de buhne. Zij deden hun plek eer aan, want aan het einde van de avond werden zij als nummer een uitgeroepen met de schlager ”Doa kinste mich wakker veur make”.

De foto boven het artikel CV d’n Import en onderaan het artikel Ich en de joonges.

Foto: Ich en de jonges facebook CV de Aanhawwersj

Lees vorig bericht

Veiling HersenStrijd Fonds Kasteel Vliek

Lees volgend bericht

Prins Ad en Prinses Bianca regeren over het Bokkerieërsriek