Prins Ad in Geulle en Prins Alexander in Bunde

Zondag zijn de twee eerste prinsen van het nieuwe carnavalsseizoen in de gemeente Meerssen uitgeroepen. In Geulle regeert Prins Ad de eerste over het rijk van de Bokkerieers. In Bunde werd Prins Alexander de eerste de nieuwe heerser over het Havermennekesriek.

Start carnavalsseizoen
Prins Ad heeft in Geulle zijn vrouw Bianca als Prinses aan zijn zijde. In Bunde wordt Prins Alexander terzijde gestaan door zijn vrouw Prinses Anja. Beide prinsuitroepingen zijn in Geulle en Bunde de start van het nieuwe carnavalsseizoen.

Hoe de prinsuitroepingen er uitzagen is te zien in de fotoreportages van onze fotograaf Karel Kurvers.

Lees vorig bericht

Prins Alexander en Prinses Anja prinsenpaar Bunde

Lees volgend bericht

Prolongatie judotitel Gerrit Jan Grootheest