Prolongatie judotitel Gerrit Jan Grootheest

Gerrit Jan Grootheest uit Meerssen won, net als in 2021, het 27ste Geuldaltoernooi in de gewichtsklasse 50 kilo voor 11 en 12 jarigen. De 11 jarige Grootheest won zijn partijen met overmacht. Er deden 270 judoka’s aan het toernooi mee, waarvan ook een aantal deelnemers uit België kwamen. Er werd gestreden in diverse poules.

Limburgse kampioenschappen
Kyano Rijks won ook goud voor judoclub Amby in de Polfermolen. Dit alles met dank aan trainer en oud Nederlands Kampioen Leon Bours. Volgende week zondag hoopt Grootheest in zijn gewichtsklasse goud te winnen bij de Limburgse Kampioenschappen te Roermond.

Bron foto: familie Grootheest

Lees vorig bericht

Prins Ad in Geulle en Prins Alexander in Bunde

Lees volgend bericht

Aanpak klimaat en water: inwoners gaan meer betalen