Komend weekend geen treinen tussen Maastricht Randwyck en Sittard

In verband met werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 19 november en zondag 20 november geen Arriva treinen tussen Maastricht Randwyck en Sittard. Ook de NS intercity tussen Maastricht en Sittard zal niet rijden. Als alternatief zet Arriva bussen in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd en bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. 

Stop en snelbussen
Reizigers kunnen gebruikmaken van stop- en snelbussen tussen Maastricht en Sittard. Reizigers tussen Maastricht Randwyck en Maastricht reizen met de overige treinen of reguliere lijnbussen. In de vroege ochtend en late avond worden extra pendelbussen ingezet.

Lees vorig bericht

Aanpak klimaat en water: inwoners gaan meer betalen

Lees volgend bericht

Miljoenen vanuit Den Haag voor aanpak Maas en de Geul