Meer dan 2000 euro om samen te eten met burgemeester Clermonts

Burgemeester Mirjam Clermonts heeft tijdens de veiling van het Hersenstrijd Fonds 2110 euro opgeleverd. Een inwoner uit Meerssen heeft uiteindelijk het hoogste bedrag geboden. Hij mag met nog een aantal andere mensen thuis bij burgemeester Clermonts gaan eten. De totale opbrengst van de veiling is uiteindelijk uitgekomen op 30.000 euro. Er waren 165 gasten aanwezig bij de veiling. Er zijn diverse kunstvoorwerpen en andere items geveild.

Video: Veiling etentje burgemeester Clermonts

Veiling van Hersenstrijdfonds
De veiling was zaterdag in de Tiendschuur van kasteel Vliek in Ulestraten. Dit is een van de activiteiten van het Hersenstrijd Fonds samen met het Jonge brein onderzoekfonds Limburg om geld op te halen voor individueel onderzoek naar hersenletsel. De veiling gebeurde door de veilingmeesters Jacques Giesen en Serve Hermans. Als ceremoniemeester trad Maurice de Heus van L1 op.

Lees vorig bericht

Gansbeek en gymzaal worden gesloopt, maar wanneer?

Lees volgend bericht

Kerststallendorp Schimmert 2022