Kerststallendorp Schimmert 2022 

Ook dit jaar haalt Kerststallendorp Schimmert alles uit de kast om bezoekers weer welkom te heten bij een van de activiteiten rondom Kerstmis 2022. Zo is er een expositie in de kerk en een wandeling langs Kerststallen georganiseerd.

Expositie en wandeling
In de kerk is een expositie van kerstkunst te zien. De grote kerststal, gebouwd door een groep enthousiaste vrijwilligers, heeft dit jaar als thema “Is er nog een thuis voor mij?”. Het thema wordt uitgebeeld met Franse Santons in een natuurlijk decor met Jezus geboorte in een grot voor dieren en verder verdiept met foto’s en afbeeldingen met de problematiek van deze tijd. Daarnaast kunnen bezoekers kersttaferelen in het dorp, die langs gemarkeerde wandelroutes te zien zijn, bezoeken.

Wanneer en informatie
De wandeling wordt gehouden vanaf 17 december 2022 tot en met 8 januari 2023. De expositie in de kerk is te zien op 17, 18, 25, 26, 27 en 28 december telkens van 12:00 tot 17:00 uur. Meer informatie is te vinden op www.kerststallendorp.nl.

Lees vorig bericht

Meer dan 2000 euro om samen te eten met burgemeester Clermonts

Lees volgend bericht

Themalezing humor door Gilbert Petit