Scouting Geulle brengt het vredeslicht tot aan de voordeur

Het vredeslicht wordt jaarlijks ontstoken in Bethlehem door een kind en daarna verspreid door kinderen over de hele wereld. Zo ontstaat er al meer dan 25 jaar vlak voor Kerstmis vanuit dat ene kleine vlammetje een oceaan van licht. Voor even vormen die vlammetjes samen een vuurtoren, die in het donker ons de weg wijst naar de vrede.

Delen
Scouts zorgen vanaf het ontsteken van de vlam voor de verspreiding tot in de kleinste dorpen. Scouting Geulle ontvangt het licht op zaterdag 17 december. “Dit vredeslicht willen wij graag met u delen, zodat wij samen een keten van licht vormen, als teken van vrede en vriendschap,” aldus Scouting Geulle. Vredeslichtkaarsen zijn tegen kostprijs via vredeslicht@scoutinggeulle.nl  te bestellen. De Scouts brengen in de week na 17 december het vredeslicht, binnen de gemeente Meerssen, tot aan de voordeur.

Lees vorig bericht

Gemeente wil huur gemeenschapshuizen en sportclubs volledig gaan compenseren

Lees volgend bericht

Stefan Cools en Sandra van den Beuken ontvangen inspiratieprijs