Stefan Cools en Sandra van den Beuken ontvangen inspiratieprijs

Donderdag is de Inspiratieprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg uitgereikt aan Stefan Cools en Sandra van den Beuken van The Butterfly House. Het uitgangspunt van de prijs was dit jaar ‘Cultuur als verbinder’. Emile Roemer, commissaris van de Koning en voorzitter van het Cultuurfonds Limburg, reikte de prijs uit. De prijs bestaat uit een bedrag van € 15.000 en een glasobject van kunstenares Ruth Houkes.

Bezig sinds 2017
Sinds 2017 realiseert Stichting The Butterfly House uit Bunde projecten die te maken hebben met kunst, natuur en wetenschap waarbij participatie een belangrijke rol speelt. In het juryrapport is te lezen: “In hun vernieuwende praktijk weten ze kunst, wetenschappelijk onderzoek, landschapsarchitectuur, natuurbeheer en burgerparticipatie te combineren. Hun enthousiasme vormt de motor achter de betrokkenheid van vele vrijwilligers in heel Limburg.”

Lees vorig bericht

Scouting Geulle brengt het vredeslicht tot aan de voordeur

Lees volgend bericht

Bundenaar gaat 24 maanden de cel in voor misbruik stiefdochter