Nieuwe padelbanen en open dag TPC Bunde

Met de bezettingsgraad van de huidige twee padelbanen kan TennisPadelClub (TPC) Bunde als vereniging niet meer voldoen aan de vraag van de leden. Daarom heeft het bestuur in de Algemene Ledenvergadering van 11 oktober de uitbreidingsplannen met nog twee padelbanen voorgelegd aan de leden. De 80 aanwezigen stemden bijna unaniem vóór de uitbreiding van het tennispark met twee nieuwe padelbanen.

3 december
Op zaterdag 3 december organiseert TPC Bunde een Open Dag van 11.00 tot 13.00 uur. Iedereen die padel zelf eens wil zien en uitproberen is van harte welkom op de Open Dag. Tijdens de Open Dag ontvangt TPC Bunde geïnteresseerden met een kop koffie of thee. “Dan vertellen we meer over padel voor degene wie de sport nog nieuw is en leggen we uit waar de nieuwe twee padelbanen komen te liggen,” laat TPC weten. Daarna is er de gelegenheid voor de aanwezigen om zelf de padelbaan op te gaan. Geïnteresseerden hoeven alleen voor sportieve kleding en schoenen te zorgen. Meer informatie is te vinden op www.tpcbunde.nl.

Lees vorig bericht

Caecilia weekend met huldiging jubilarissen en opluisteren mis

Lees volgend bericht

Bijdrage gemeente voor herstel van basiliek