BundeNuSamen zoekt vrijwilligers voor klusteam

Kort na de opening van Ut Zaelke kwam bij de stuurgroep BundeNuSamen het idee op om een klusteam samen te stellen. Dit team kreeg de naam ‘Sjruufke los’ en de leden van dit team werden ingezet voor het uitvoeren van kleine klussen voor ouderen uit Bunde en omgeving, die daar een beroep op deden. Zo werden elektrische apparaten weer aan de praat gekregen, schilderijen opgehangen, kastdeurtjes recht gehangen. Geen enkel klusje was te moeilijk voor de heren van ‘Sjruufke los’.

Versterken klusteam
Maar zoals dat gebeurt worden de vrijwilligers ouder en is BundeNuSamen opzoek naar 50-, 60- of 70-ers die zich geroepen voelen om het klusteam te versterken. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de coördinator werkzaamheden ‘Sjruufke los’: Jan Janssen, tel. 06-53335584, jjm.janssen@gmail.com of met de secretaris van de Stichting BundeNuSamen: Margriet van Bergen-Coumans, tel. 06-30149001, bundenusamen15@gmail.com. “Geef bij de aanmelding aan waarmee u een helpende hand kunt bieden: elektra, houtbewerking of algemene klussen.”

Lees vorig bericht

Excursie in het Beneden-Geuldal

Lees volgend bericht

Bunde laat senioren weer dansen