Voor de derde keer voettocht Meerssen-Banneux

Zondag 11 december gaat wederom de wandeltocht naar Banneux plaatsvinden. Deze wandeltocht van ongeveer 50 kilometer wordt voor de derde keer gelopen door een groep wandelaars uit Meerssen en omgeving. De wandelaars starten om 05:45 uur vanaf de Markt in Meerssen met een zegening van de Pastoor om rond 16:30 aan te komen te Banneux. (met een korte stop in Valdieu). De bus vertrekt rond 17:00 uur vanuit Banneux weer richting Meerssen om gezamenlijk de dag af te sluiten met een hapje en een drankje bij Preuf aan de markt.

Nog enkele plaatsen in de bus
Mensen die 2022 op een passende en waardige manier willen afsluiten, of iemand in gedachte hebben waarvoor ze deze tocht voor willen lopen om aan het eind een kaarsje voor deze persoon aan te steken kunnen zich nog aanmelden. Er zijn nog een paar plaatsen in de bus. Aanmelden kan door een DM te sturen naar Henry Eikenboom.

Lees vorig bericht

Tweede Kamer wil geld in omgevingsfonds MAA steken

Lees volgend bericht

Kerstviering Seniorenvereniging Bunde