Gerrit Jan Grootheest sluit seizoen winnend af

Na onlangs het Limburgs Kampioenschap judo 50 kilo te hebben gewonnen sloot Meerssenaar Gerrit Jan Grootheest het seizoen 2022 met een eerste prijs af. Hij eiste tijdens een judotoernooi, in sporthal Glanerbrook in Geleen, de eerste plaats op.

Goed bezet toernooi
Grootheest wist alle vier te vechten wedstrijden in de categorie 50 kilo winnend af te sluiten. Hierdoor kon hij met de bijbehorende beker huiswaarts keren. Het toernooi in Geleen was met ongeveer 400 deelnemers goed bezet in diverse gewichtsklassen. Judoclub Amby, onder leiding van oud Nederlands kampioen Leon Bours, vocht zich goed in de prijzen.

Bron foto: familie Grootheest

Lees vorig bericht

Zieke Clea Betlem geeft laatste tentoonstelling in het kunsthuis

Lees volgend bericht

Fanfare Sint Martinus Smikkeltocht 2022