Harmonische wintermiddag harmonie Sint Caecilia

Op zaterdagmiddag 17 december vindt vanaf 15.00 uur de Harmonische wintermiddag plaats. Leerlingen en speciale ensembles vanuit het Harmonieorkest brengen hun muzikale kunnen dan ten tonele in Cultureel Centrum de Harmoniezaal in Geulle.

Oud en nieuw talent in de mix
Het is een uitstekende gelegenheid om een keer ensembles binnen de vereniging apart te horen spelen. Dit met de bijzonderheid dat nieuw talent vanuit de leerlingengroep en oud talent vanuit het harmonieorkest samen musiceren. “Het oefenenthousiasme belooft veel goeds voor deze middag,“ laat de organisatie weten.

Optredens verschillende ensembles
Acte de présence geven het klarinetensemble, een ensemble bestaande uit fagot, basklarinet, saxbariton, een ensemble bestaande uit dwarsfluit, klarinet, fagot, hoorn, een dwarsfluitensemble, het koperensemble en een ensemble bestaande uit altsax, tenorsax en baritonsax. De leerlingengroep onder leiding van Bart van den Hof sluit de middag af. De entree van de muzikale middag is vrij.

Kennismaken met de harmonie en muziek maken
De middag is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de vereniging en de leerlingengroep. “Heeft u of uw kind interesse in muziek maken, dan heten we u bijzonder welkom komende zaterdagmiddag. Graag informeren we u dan over de mogelijkheden binnen onze vereniging,” aldus harmonie Sint Caecilia.

Lees vorig bericht

Komende donderdag besluit over verhoging rioolheffing voor aanpak wateroverlast

Lees volgend bericht

Meer dan 125 gezinnen in Meerssen leven in armoede: actie voor de Ruggesteun