Nieuwe kribkesroute rondom Bunde en Kasen

Van 17 december tot en met 6 januari is er een gloednieuwe kribkesroute uitgezet in Bunde en Kasen. De route is 6,6 kilometer lang en leid je langs tien kribkes. Een kribkeswandeling is dé ideale manier om in alle rust te genieten van de kerstsfeer. Op de route sta je stil bij de kerstgedachte bij de vele prachtige opgezette kribkes. Inwoners en ondernemers hebben hun best gedaan om de mooiste kribkes tentoon te stellen.

Bijzondere plekjes
Naast de kribkes voert de route je ook langs bezienswaardigheden, bijzondere plekjes en natuurpracht. Het is een afwisselende route door de prachtige natuur en de kernen van Bunde en Kasen. Je komt onder andere langs de St. Agneskerk, de Onze-Lieve-Vrouwe kapel en Huize Overbunde. Slenter door de straatjes van Bunde, dwaal langs de voet van het Bunderbos op weg naar het plateau en geniet van de prachtige vergezichten richting Kasen. Natuurgebied op ’t Rentelen maakt de route compleet. De kribkesroute Bunde-Kasen is te vinden op visitzuidlimburg.nl/kribkes .

Lees vorig bericht

Beeldend Kunstenaars Bunde opening expositie Erfgoedhuis

Lees volgend bericht

Meer Actueel 17-12-2022 / 14:00 uur