IVN gaat met kinderen hutten bouwen

Archief IVN 2017

Op woensdag 28 december gaat de kindergroep van IVN Meerssen hutten bouwen. Zij starten met het verzamelen op hun tocht door het bos, van stokken en dunne stammetjes die op een groot zeil worden gelegd. Daarna gaan ze op zoek naar een plek om de hut te bouwen.

Wie mee wil gaan huttenbouwen neemt mee
Een volwassene (met een zakmes)
Wat touwtjes of oude lange veters
Een plastic zak met een stuk karton er in.
“Bedenk maar alvast wat we allemaal met stokken nog meer kunnen doen als we op bezoek zijn in de natuur,” aldus het IVN.

Aanmelden
De hele huttenbouwactiviteit duurt tot ongeveer 12.30 uur. Het vertrek is om 10:00 uur vanaf de parkeerplaats bij station Bunde aan de zijde van de kleine overweg (Spoorstaat 42 Bunde). Aanmelden kan bij Riekie vóór 22 december 2022, telefoonnummer 043-3645416, na 19:00 uur. Kinderen kunnen alleen mee onder begeleiding van een volwassene. Iedereen gaat mee op eigen risico.De gidsen van IVN Meerssen zijn Riekie Notten en Ria Tuijt.

Lees vorig bericht

De gemeenteraad is akkoord: 22 miljoen voor aanpak wateroverlast

Lees volgend bericht

Kerst Inn Rothem 2022