Hoeskamer wandeling Ulestraten

“Ga je ook goede voornemens maken voor het nieuwe jaar? Ben je van plan meer te bewegen en iets aan je gezondheid te doen? Dan is hier je kans! De Hoeskamer Ulesjtroate organiseert iedere eerste donderdag van de maand een korte wandeling in en rond ons mooie Ulestraten. Een IVN gids neemt u mee. Iedereen is welkom; deelname is gratis. Aanmelding niet nodig,” laat de hoeskamer in hun bericht weten.

Aanmelden niet nodig

Na afloop drinken de wandelaars, tegen een kleine vergoeding, samen een kopje koffie of thee of fris in de Hoeskamer. De wandeling is ongeveer 5 kilometer op donderdag 5 januari. Start bij de Hoeskamer Ulesjtraote om 13.30 uur. (Zij-ingang van gemeenschapshuis d’n Huppel). Goed stevig schoeisel wordt aangeraden. Iedere maandag- en vrijdagmiddag is iedereen welkom in de Hoeskamer vanaf 13.30 uur. Voor een praatje, een drankje een spelletje of handwerken.

Lees vorig bericht

Meerssens Mannenkoor kerstconcert d’n Huppel Ulestraten

Lees volgend bericht

Kerstmiddag BundeNuSamen