Kerstmiddag BundeNuSamen

De Kerstmiddag van BundeNuSamen is afgelopen maandag gehouden. Meer dan 60 personen bezochten de middag. Na de koffie en thee met kerstbrood zongen de aanwezigen met ondersteuning van de dames van het voormalige dameskoor een keur van kerstliedjes. Na het zingen werden de bezoekers getrakteerd op een bekertje soep.

’t Schäöpke
Na het zingen nam Mieke iedereen mee met de vraag waar in Bunde, in deze tijd, het Kerstkind geboren zou kunnen worden en waar zijn moeder zou kunnen genieten van 10 dagen kraamverlof. Na verschillende antwoorden bleef uiteindelijk in heel Bunde Ut Zaelke over. Margriet las het gedicht ’t Schäöpke voor.

Leden harmonie Sint Agnes
Inmiddels kwamen 14 leden van Harmonie St. Agnes binnen om met hun klanken de aanwezigen nog meer in kerstsfeer te brengen. Toen de blazers de gelegenheid kregen om hun kelen te smeren, werden in de zaal hartige hapjes geserveerd. Daarna speelde het ensemble nog enkele muziekstukken. Na de nazit ging iedereen terug naar huis. Om 17:30 uur sloten de gastvrouwen de deur van Ut Zaelke.

Foto: BundeNuSamen

Lees vorig bericht

Hoeskamer wandeling Ulestraten

Lees volgend bericht

Nachtmis vanuit basiliek zaterdag live te zien op Meer Vandaag