Gratis zakken voor afval afgestoken vuurwerk

De gemeente Meerssen roept mensen op het afval van afgestoken vuurwerk in een zak te doen. Deze zakken kunnen de inwoners van de gemeente Meerssen gratis ophalen bij een van de milieuparken. De zakken kunnen tijdens de ophaaldagen van het restafval aan de straat gezet worden.

‘Laat vuurwerkafval niet liggen’
Iedere jaar blijft er na het afsteken van vuurwerk vuurwerkafval achter op de straten en trottoirs. De gemeente roept mensen op: “laat vuurwerkafval niet liggen, want kinderen gaan vaak op zoek naar vuurwerk dat nog niet is ontploft. Tip: maak vuurwerkafval eerst goed nat voordat u het in de vuurwerkzak gooit.”

Lees vorig bericht

Cultuurhistorische moestuin in Ulestraten wordt in oude glorie hersteld

Lees volgend bericht

Kerstviering Seniorenvereniging Bunde