Ongeveer 45 meldingen van vuurwerkoverlast binnengekomen

Bij de gemeente zijn ongeveer 45 meldingen binnengekomen van vuurwerkoverlast. Het gaat om meldingen over zowel het afsteken van vuurwerk als vuurwerkafval. Er kwamen vooral meldingen binnen uit de omgeving van het Proosdijpark en de omgeving van het Weerterbroekplantsoen.

Weinig meldingen uit de andere kernen
“Daarnaast waren er losse meldingen over diverse locaties (met name Meerssen)”, schrijft de gemeente. Uit Rothem, Geulle, Bunde en Ulestraten kwamen slechts enkele meldingen binnen bij de gemeente. Over het algemeen verliep de jaarwisseling rustig. In de Proostenhof stond een haag in lichterlaaie. De brandweer moest aan de pas komen om het vuur te blussen. In Geulle was ook een kleine buitenbrand. De brandweer was daarvoor uitgerukt, maar toen die eenmaal arriveerde was het vuur al uit.

Lees vorig bericht

Koninklijke Fanfare Concordia Ulestraten Nieuwjaarsconcert

Lees volgend bericht

Kijk terug: Kunstzinnig Meerssen met Clea Betlem